Ο Νίκος Βετούλας τόνισε πως η Κλουζ πήρε 19 επιθετικά ριμπάουντ κόντρα στον Άρη και πως στη συνέχεια έκανε ροτέισον, ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο το ερχόμενο Σάββατο, διαπίστωσε πως πήγαιναν πάντα δεύτεροι πάνω στην μπάλα και θεωρεί πως δεν είχαν το απαραίτητο κίνητρο.
Αναλυτικά: «Μετά από 7-8 λεπτά δεν ανταποκριθήκαμε στον ρυθμό της Cluj. Αμυντικά, δεν κάναμε την δουλειά που έπρεπε. Επιτρέψαμε στην Cluj να πάρει 19 επιθετικά ριμπάουντ, πράγμα το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά, νομίζαμε ότι ήταν ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να κάνουμε rotation. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι το Σάββατο.
Μετά τις πρώτες αλλαγές η ομάδα έπεσε αντί να έχουμε μεγαλύτερη ενέργεια. Ήμασταν πολύ αργοί στις αντιδράσεις μας. Πηγαίναμε πάντα δεύτεροι στην μπάλα. Χωρίς κίνητρο, σε αντίθεση με την Cluj, η οποία ενδεχόμενη νίκη θα της έδινε την είσοδο στην επόμενη φάση. Προτιμήσαμε το rotation για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το επόμενο σημαντικό παιχνίδι».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.