Αρχική » To… μαδριλένικο «τρολάρισμα» του Νουρμαγκομέντοφ στον Λουίς Ενρίκε μετά τον τελικό του Champions League

To… μαδριλένικο «τρολάρισμα» του Νουρμαγκομέντοφ στον Λουίς Ενρίκε μετά τον τελικό του Champions League

by admin

Το Παρίσι έγινε ακόμα πιο… λαμπερό, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν, κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το Champions League επικρατώντας με το εκκωφαντικό 5-0 της Ίντερ στον τελικό του Μονάχου.

Οι τρεμπλούχοι, ολοκλήρωσαν μια εκπληκτική σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και του ευρωπαϊκού τροπαίου, με τον Λουίς Ενρίκε να φτάνει για δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο επίτευγμα για δεύτερη φορά στην ιστορία του, μετά από το 2015, όταν το είχε κάνει με την Μπαρτσελόνα.

Ο Ισπανός τεχνικός πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του τροπαίου και δέχθηκε τα συγχαρητήρια πολλών στον αγωνιστικό χώρο της «Αllianz Arena». Aνάμεσα τους και ο Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ.

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC και δηλωμένος φίλος της Ρεάλ Μαδρίτης, κατέβηκε στο χορτάρι και είχε μια μικρή στιχομυθία με τον Λουίς Ενρίκε τον οποίο και… τρόλαρε με το «Hala Madrid» το οποίο αποτελεί τον ύμνο των «μερένχες» από το 2014 και έπειτα.

Η αντίδραση του πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα ήταν επική!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like