68
Σε ένα εορταστικό κλίμα ελέω της συμπλήρωσης 100 χρόνων του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε το βράδυ την Παρτίζαν για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.
Όπως είχε ανακοινώσει η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, πριν το τζάμπολ του αγώνα, προβλήθηκε στα μάτριξ του ΣΕΦ εντυπωσιακό, όσο και τρομερά συγκινητικό βίντεο υπό τους ήχους του τραγουδιού: «Τα παιδιά του Πειραιά», με εικόνες και βίντεο από ιστορικές στιγμές στην ένδοξη ιστορία του μπασκετικού τμήματος.
@sporfm946 Τι βίντεο που προβλήθηκε στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού #sporfm #olympiacos #100years ? πρωτότυπος ήχος – sporfm946
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.