Αρχική » Συνέτριψε τη Ζαντάρ με καταιγισμό τριπόντων η Παρτίζαν!

Συνέτριψε τη Ζαντάρ με καταιγισμό τριπόντων η Παρτίζαν!

by admin

Στην κορυφή της Αδριατικής Λίγκας για ακόμη μία αγωνιστική θα παραμείνει η Παρτίζαν, η οποία το βράδυ της Δευτέρας (10/02) συνέτριψαν με σκορ 100-75 τη Ζαντάρ στην «Beogradska Arena» για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κυριάρχησε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, ανεβάζοντας διαρκώς τη διαφορά, χάρη κυρίως στα εξαιρετικά ποσοστά της πίσω από τα 6,75μ., καθώς, ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 15/34 τρίποντα (44,1%).

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές που ανέβηκαν στο 18-2 ήταν ο Λούντμπεργκ με 17 πόντους και 8 ριμπάουντ, με τον Κοπρίβιτσα να ακολουθεί σε απόδοση με 16 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 51-35, 72-60, 100-75.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like