Αρχική » Super League 2: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ – Ποδόσφαιρο – Super League 2

Super League 2: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ – Ποδόσφαιρο – Super League 2

by admin

Συνάντηση που διήρκησε περισσότερο από μία ώρα, είχε το Προεδρείο της Super League 2 με αντιπροσωπία του ΠΣΑΠΠ.

Μαρτσούκος, Σταμούλης και Βουγίδης, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» από πλευράς Super League 2, και Γιώργος Μπαντής, Βασίλης Παπαδόπουλος, Κώστας Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπράχος που εκπροσώπησαν τον ΠΣΑΠΠ, συζήτησαν για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το πρωτάθλημα της Super League 2, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και σε αναστολή.

Αναλυτικά η ενημέρωση για την συνάντηση:

«Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προεδρείου της Super League 2 με την αντιπροσωπία του ΠΣΑΠΠ, αποτελούμενη από τους κ.κ. Γιώργο Μπαντή, Βασίλη Παπαδόπουλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Γιάννη Μπράχο, η οποία διήρκησε περισσότερο από μια ώρα.

Οι κ.κ. Μαρτσούκος, Σταμούλης και Βουγίδης ενημέρωσαν τον σύνδεσμο των ποδοσφαιριστών για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση η Λίγκα και τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε αναστολή του Πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην αδιαφορία της ΕΡΤ Α.Ε. να προχωρήσει στην ανανέωση και συνέχιση του τηλεοπτικού συμβολαίου, βάσει του νόμου (αρθρ.25 παρ. 2α Ν4809/21 ), με αποτέλεσμα να αποστερούνται οι ομάδες ένα σημαντικό έσοδο και να θέτουν σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα των ποδοσφαιριστών.
Ο ΠΣΑΠΠ ενημερώθηκε επίσης για την υφιστάμενη κατάσταση κατά την οποία η Super League 2 έλαβε την περυσινή αγωνιστική σεζόν κάτω του 5% από τη φορολόγηση των κερδών των παικτών του στοιχήματος, αντί του 17% που προέβλεπε η αρχική ΚΥΑ ( 21/12/21 αρ. 620241 Κ.Υ.Α.), της οποίας ζητά την επαναφορά και πλήρη εφαρμογή.

Το προεδρείο της Super League 2, ζήτησε ουσιαστικά την συνδρομή του ΠΣΑΠΠ στην υφιστάμενη κατάσταση, ώστε ως μια γροθιά ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές και αρμόδιοι φορείς να βοηθήσουν προς την εξομάλυνση της κατάστασης και την συνέχιση του πρωταθλήματος της Super League 2».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like