Αρχική » Super 3: «Προσοχή, υπάρχουν πολλοί πονηροί που θέλουν να βλάψουν τον Άρη»

Super 3: «Προσοχή, υπάρχουν πολλοί πονηροί που θέλουν να βλάψουν τον Άρη»

by admin

Ιδιαίτερά μεγάλη προσοχή ζητούν από όλους όσοι θα βρεθούν στο Βικελίδης για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη. Σε ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών των κίτρινων επισημαίνεται ότι είναι μεγάλο ο κίνδυνος και πρέπει να μην επιτραπεί σε κανέναν να βλάψει την ομάδα.

Αναλυτικά αναφέρει ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Άρη…

ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΔΥΟ ΜΑΧΕΣ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ
Την Κυριακή και το επόμενο Σάββατο ο ΑΡΗΣ ολοκληρώνει τη σεζόν με δυο αγώνες που έχουν ξεχωριστή σημασία.
Αρχής γενομένης από το παιχνίδι απέναντι στους δίπλα, τελειώνουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα σε ένα Χαριλάου που θα βράζει και θα ωθήσει την ομάδα σε μια ακόμα νίκη.
Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε σε κανέναν το λόγο που ζητάμε το 2 στα 2 από τους παίκτες μας.
Την Κυριακή το Χαριλάου θα είναι γεμάτο 2 ώρες πριν αρχίσει ο αγώνας. Τα εισιτήρια του αγώνα εξαντλούνται με αμείωτο ρυθμό και όλα δείχνουν ότι δεν θα πέφτει καρφίτσα. Το γήπεδο θα βράζει, ο κόσμος ντυμένος στα κιτρινόμαυρα δεν θα σταματήσει να τραγουδάει από την προθέρμανση έως και μετά την λήξη του αγώνα.
Φωνή μάγκες. Ηχητική Βία. Να σπάσουνε τα τύμπανα των αυτιών τους από τον πανζουρλισμό που θα επικρατεί από πάνω τους. Η τρέλα μας και το πάθος μεταφέρεται στους παίκτες μας, οι οποίοι με την σειρά τους, θέλουμε να δώσουνε τα πάντα, όπως πράττουν κάθε αγωνιστική. Με ένα και μοναδικό όπλο, τη ΦΩΝΗ ΜΑΣ, δίνουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε μέχρι να μη μπορούν να αλλάξουνε κουβέντα μεταξύ τους από τον θόρυβο.
Επειδή όμως υπάρχουν πολλοί πονηροί και πρόθυμοι να βλάψουν το σύλλογο, καλούμε τον κόσμο να είναι συγκεντρωμένος στο μοναδικό μας σκοπό, την αδιάκοπη και άνευ όρων στήριξη στον ΑΡΗ.
Προσέχουμε το διπλανό μας, δεν απαντάμε σε καμία πρόκληση, στηρίζουμε τους παίκτες μας μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και περιφρουρούμε το σπίτι μας. Θα υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης του συνδέσμου σε όλο το γήπεδο και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να βλάψει την ομάδα. Ωστόσο καλούμε τον κόσμο μας να έχει τα μάτια του 1914 για το παραμικρό.
Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν και οφείλουμε να είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας με την ιστορία, μέχρι την τελική νίκη στο Βόλο.
Για όλα τα παραπάνω, αύριο στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στον Κεντρικό. Να είστε όλοι εκεί.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like