Αρχική » «Πρώτη» για Ανδρούτσο, συντηρητικά ο Σαλσέδο στον ΟΦΗ

«Πρώτη» για Ανδρούτσο, συντηρητικά ο Σαλσέδο στον ΟΦΗ

by admin

Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης (21/1) ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της κρητικής ομάδας στη χειμερινή περίοδο βρέθηκε στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, γνώρισε τον Μίλαν Ράσταβατς και τους νέους του συμπαίκτες, ακολουθώντας το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και θα είναι διαθέσιμος για τον Πανσερραϊκό.

Από εκεί και πέρα, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και συμμετείχαν σε αγωνιστικό παιχνίδι.

Στην προπόνηση των «ομιλητών» συμμετείχε και ο Έντι Σαλσέδο, ο οποίος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αντιθέτως, ο Άντριαν Ριέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Η Επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί της Τετάρτης (22/1).

Α

ΠΗΓΗ

You may also like