Προγνωστικά από την Premier League και τους αγώνες κυπέλλων στην Ευρώπη έχει στη σημερινή του στήλη ο Χρήστος Οικονόμου.
Προγνωστικά Μάντσεστερ Σίτι – Λέστερ
Σχετικά -φτωχό πλην τίμιο- για Τετάρτη είναι το σημερινό κουπόνι με το επίκεντρο να στρέφεται γύρω από τις αναμετρήσεις στο Μεγάλο Νησί αλλά και πολύ κομβικούς αγώνες κυπέλλου σε Ελλάδα, Ισπανία Ιταλία και Γερμανία. Η σημερινή μου στήλη εμπεριέχει επιλογές από το πρωτάθλημα Αγγλίας και από τους ημιτελικούς κυπέλλου του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης και της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα.
Την προτελευταία της βαθμολογίας Λέστερ αντιμετωπίζει η Σίτι στην προσπάθεια που κάνει για έξοδο στο επόμενο Champions League. Η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι ένα βαθμό πίσω από την τέταρτη Τσέλσι. Την Κυριακή προκρίθηκε στα ημιτελικά του FA Cup επικρατώντας με 1-2 επί της Μπόρνμουθ και θέλει να επαναφέρει την ηρεμία στις τάξεις της. Σημαντική απώλεια του Χάαλαντ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και θα λείψει 5-7 εβδομάδες. Αν είναι σοβαρή δεν θα συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση απέναντι στη Λέστερ που έχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και οχτώ ήττες στις εννέα τελευταίες αγωνιστικές.
Προγνωστικά ΌΦΗ – Αστέρας Τρίπολης
Το ματς της χρονιάς είναι το αποψινό και για τις δύο ομάδες που θέλουν να γράψουν ιστορία. Οι Κρητικοί έχουν το πλεονέκτημα μετά τη νίκη τους με 0-1 στο πρώτο παιχνίδι και είχαν τις ευκαιρίες και για ένα δεύτερο τέρμα. Στο γήπεδό τους (το οποίο αναμένεται να είναι κατάμεστο), έχουν βρει δίχτυα στα εφτά από τα δέκα τελευταία τους και έχουν δεχτεί εννέα τέρματα στα πέντε τελευταία.
Ανασύνταξη αναζητά ο Αστέρας Τρίπολης ενόψει του σημερινού ημιτελικού καθώς η ομάδα μετράει έξι συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θετικό ήταν το κλίμα στις προπονήσεις με χαμόγελα και αισιοδοξία για την ανατροπή. Στο επιθετικό κομμάτι υπάρχει τόσο η εμπειρία όσο και η ποιότητα με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί και σε μεγαλύτερους συλλόγους στο παρελθόν. Είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει το γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης. Το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δέχεται συχνά γκολ εντός και το επιθετικό ρίσκο που αναμένεται να πάρουν οι Αρκάδες με οδηγεί στο αμφίσκορο.
Προγνωστικά Μπόρνμουθ – Ίπσουϊτς
Παιχνίδι με γκολ αναμένω ανάμεσα σε δύο ομάδες που τελευταία προσφέρουν γκολ και τα παιχνίδια τους είναι ανοιχτά. Η μεν Μπόρνμουθ έχει έξι σερί over, η δε Ίπσουϊτς θέλει να εκμεταλλευτεί την κούραση της αντιπάλου της από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στη Σίτι. Στο αμυντικό κομμάτι δέχεται γκολ για έντεκα συνεχόμενα παιχνίδια και δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν και σήμερα.
Προγνωστικά Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα
Μοναδικό στόχος πλέον για τους «ροχιμπλάνκος» για κάποιο τρόπαιο φαίνεται να είναι το Copa del Rey, μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και την ισοπαλία κόντρα στην Εσπανιόλ. 4-4 είχε λήξει ο πρώτος ημιτελικός στη Βαρκελώνη και αναμέτρηση με υψηλό σκορ προβλέπεται και η σημερινή. Επιλογή μου το να σκοράρουν οι γηπεδούχοι τουλάχιστον δύο φορές, κάτι που έχουν πετύχει φέτος και τις τρεις φορές που αντιμετώπισαν τη Μπαρτσελόνα.
Κύπελλο Ελλάδας – 02/04/2025 17:00
ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης
Goal/goal
1,88
Αγγλία – Premier League – 02/04/2025 21:45
Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ
Οver 3 ασιατικό
1,56
Αγγλία – Premier League – 02/04/2025 21:45
Μπόρνμουθ-Ίπσουϊτς
Οver 3 ασιατικό
1,91
Ισπανία – Copa del Rey – 02/04/2025 22:30
Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα
Ατλέτικο Μαδρίτης οver 1,5
2,10
Αγγλία – Premier League – 02/04/2025 21:45
Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ
Μάντσεστερ Σίτι over 2,5
1,73
Αγγλία – Premier League – 02/04/2025 21:45
Μάντσεστερ Σίτι-Λέστερ
1 & Οver 3,5
2,10