Προγνωστικά στοιχήματος σε La Liga, Serie A και Βundesliga έχει ο Χρήστος Οικονόμου στη σημερινή του στήλη.
Προγνωστικά: Οσασούνα -Χετάφε
Καλημέρα σε όλες και σε όλους. Ίσως από τα πιο το πιο γεμάτα το σημερινό κουπόνι, με πάρα πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Αμφιταλαντεύτηκα αρκετά ως προς το ποια παιχνίδια να διαλέξω. Κατέληξα σε τρία προγνωστικά από πρωταθλήματα από το πάνω ράφι (Ιταλία, Γερμανία και Ισπανία).
Ισόβαθμες στην 13η θέση με 33 βαθμούς Οσασούνα και Χετάφε. Η Οσασούνα εντός έδρας έχει έντεκα goal/goal στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχει σημειώσει γκολ και στα δώδεκα και δεν δέχτηκε τέρμα μόνο από την ουραγό Βαγιαδολίδ. Μετράει έξι νίκες και δύο ήττες σε 14 αγώνες στο γήπεδό της, με πιο μεγάλη στιγμή τη νίκη με 4-2 επί της Μπαρτσελόνα.
Απέναντι της σήμερα η ανεβασμένη Χετάφε, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-1. Είναι η πιο φορμαρισμένη εκτός έδρας ομάδα της κατηγορίας, με τέσσερις νίκες και μία ήττα στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους της. Το αμφίσκορο έχει τύχες σε αυτήν την αναμέτρηση και πληρώνει πολύ καλά.
Προγνωστικά: Μπολόνια -Λάτσιο
Ασταμάτητη η Μπολόνια το τελευταίο διάστημα. Κερδίζει για πέντε συνεχόμενα παιχνίδια εντός, έχει πετύχει δώδεκα γκολ κι έχει σκαρφαλώσει στην έκτη θέση, μόνο δύο βαθμούς πίσω από την τετράδα. Σήμερα φιλοξενεί την πέμπτη Λάτσιο η οποία διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση με 50 γκολ σε 28 αγωνιστικές. Δεδομένης της κούρασης που μπορεί να βγει στους «λατσιάλι» από τα συνεχή παιχνίδια λόγω Ευρώπης και της πολύ καλής κατάστασης των γηπεδούχων, κρατάω κι εδώ το goal/goal.
Μπόχουμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Εκ διαμέτρου αντίθετοι στόχοι και για τις δύο. Οι μεν γηπεδούχοι μάχονται για την παραμονή τους, οι δε φιλοξενούμενοι για την έξοδο στο επόμενο Champions League. Κοινό σημείο τους η πολύ καλή ψυχολογία με την οποία έρχονται στο αποψινό ματς. Η Μπόχουμ έβγαλε τεράστιο διπλό με ανατροπή στο Μόναχο επί της Μπάγερν με 2-3 και σίγουρα πήρε τεράστια ώθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Η Άιντραχτ προκρίθηκε εμφατικά στους «8» του Europa League, αποκλείοντας τον ιστορικό Άγιαξ με δύο νίκες. Θεωρώ ότι η σημερινή αναμέτρηση θα έχει γκολ. Ας μην ξεχνάμε και το 7-2 στο μεταξύ τους παιχνίδι του πρώτου γύρου.
Ισπανία – La Liga – 16/03/2025 19:30
Οσασούνα – Χετάφε
Goal/goal
2,30
Γερμανία – Bundesliga – 16/03/2025 16:30
Μπόχουμ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal/goal & Over 2,5
1,83
Ιταλία – Serie A – 16/03/2025 16:00
Μπολόνια – Λάτσιο
Goal/goal
1,82