Προγνωστικά ποδοσφαίρου και ο Χρήστος Οικονόμου παρουσιάζει τις προτάσεις του με παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Προγνωστικά Χόλσταϊν Κίελ – Μπόχουμ
Την καλημέρα μου σε όλους και σε όλες. Κουπόνι για όλα τα γούστα το σημερινό με αφθονία αναμετρήσεων όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε ολόκληρη την υφήλιο. Είναι η χαρά του παίκτη καθώς πραγματικά γίνεται ένας χαμός σε αριθμό παιχνιδιών, με αρκετές χώρες της Ευρώπης (όπως Πολωνία, Τσεχία κλπ) να έχουν επιστρέψει, αλλά και με την έναρξη αρκετών πρωταθλημάτων στην Λατινική Αμερική. Προσωπικά θα μείνω σε ευρωπαϊκά προγνωστικά κι ευθύς αμέσως θα δούμε τι έχω επιλέξει.
Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Χόλσταϊν Κίελ με την Μπόχουμ για την 21η στροφή της Bundesliga. Ποιος να το έλεγε ότι η Χόλσταϊν Κίελ θα πετύχαινε τρία γκολ στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου και δεν θα κατάφερνε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Ηττήθηκε με 4-3 στο Μόναχο αλλά η εμφάνιση σίγουρα αφήνει ελπίδες για τη συνέχεια. Αν και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με τα 31 γκολ που έχει πετύχει, σίγουρα υπερτερεί σε σχέση με ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω στην βαθμολογία. Έχει δεχτεί 14 τέρματα στα πέντε τελευταία και είναι η χειρότερη αμυντικά ομάδα με 52 γκολ παθητικό. Πολλά παιχνίδια της έχουν γίνει ροντέο και σήμερα ίσως είναι μία από τις πιο σημαντικές ευκαιρίες της αν θέλει να παραμείνει στην κατηγορία.
Δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός έδρας η Μπόχουμ από την αρχή του πρωταθλήματος. Μία ισοπαλία και εννέα ήττες σε δέκα παιχνίδια. Είναι τελευταία και απέχει τέσσερις βαθμούς από την 16η θέση που οδηγεί στα μπαράζ και αυτός είναι ο μοναδικός ρεαλιστικός της στόχος. Οι εμφανίσεις μέχρι στιγμής δεν πείθουν, καθώς μιλάμε για τη χειρότερη ομάδα σε παραγωγικότητα με 17 τέρματα. Απέναντι στη σημερινή της αντίπαλο σκοράρει για οχτώ συνεχόμενες φορές και θα πρέπει να το κάνει και σήμερα, σε ίσως έναν πρόωρο τελικό.
Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι, με την Χόλσταϊν Κίελ να έχει τον πρώτο λόγο. Goal/goal μαζί με over μία επιλογή και η γηπεδούχος να βάλει πάνω από ένα τέρμα μία δεύτερη επιλογή.
Δυάδα στο 3.66
Θα κλείσω με μία δυάδα με γκολ τις σημερινές μου προτάσεις. Οver βλέπω στο Κάλιαρι – Πάρμα με τους “παρμέντσι” να δέχονται γκολ πλέον σχεδόν από όλους και τους νησιώτες να δείχνουν εμφανή σημάδια βελτίωσης.
Ίδια επιλογή και στο παιχνίδι της Ριέκα με την Ίστρα 1961 για το πρωτάθλημα της Κροατίας. Τον τίτλο του πρωταθλητή κυνηγάει η Ριέκα και να μείνουν στην κατηγορία οι φιλοξενούμενοι. Χαοτική η διαφορά των δύο ομάδων και πάμε με τα γκολ, κάτι που έχει συμβεί για τέσσερις σερί φορές στα μεταξύ τους σε αυτή την έδρα.
Ιταλία – Serie A – 09/02/2025 16:00
Κάλιαρι – Πάρμα
Οver 2,5
1,70
Κροατία – HNL – 09/02/2025 16:00
Ριέκα – Ίστρα 1961
Over 2,5
2,15
Γερμανία – Bundesliga – 09/02/2025 16:30
Χόλσταϊν Κίελ – Μπόχουμ
Goal/goal & Over 2,5
1,91
Γερμανία – Bundesliga – 09/02/2025 16:30
Χόλσταϊν Κίελ – Mπόχουμ
Χόλσταϊν Κίελ Over 1,5
2,00