Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: «Σφίγγει» ο κλοιός…

Προγνωστικά μπάσκετ: «Σφίγγει» ο κλοιός…

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ με επιλογές από τα game 2 στις σειρές της ημέρας έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Η δράση φέρνει αντίδραση;

Καλημέρα σε όλους και όλες. Στο μενού μας και σήμερα τα play off της Euroleague με επιλογές στις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Μονακό και Μπαρτσελόνα (20:00), αλλά και στο Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (21:30). Πάμε να δούμε την ανάλυση και τα προγνωστικά μπάσκετ.

Ξεκινάμε από το πρώτο ματς χρονικά, αυτό της Μονακό με την Μπαρτσελόνα. Οι Μονεγάσκοι φάνηκαν σαφώς ανώτεροι στο game 1, φτάνοντας άνετα στην επικράτηση με 97-80. Κορυφαίοι ήταν οι Μάικ Τζέιμς και Ντάνιελ Τάις που σημείωσαν 22 πόντους έκαστος.

Από την άλλη μεριά, για τους «μπλαουγκράνα» πάλεψε ο Κέβιν Πάντερ με τους 13 πόντους που σημείωσε, όμως η εικόνα των Καταλανών δεν ήταν η απαιτούμενη. Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη έχει τον πρώτο λόγο, όμως θεωρώ πως η αντίπαλός της θα βγάλει αντίδραση, καθώς γνωρίζει πως αν βρεθεί πίσω στη σειρά με δυο νίκες διαφορά, δύσκολα θα φτάσει στην ανατροπή. Θεωρώ πως το ματς θα… σφίξει και η Μπάρτσα θα παλέψει μέσω της άμυνάς της, καθώς δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Έτσι, κατέληξα στην επιλογή του Under 179,5 συνολικών πόντων στο ματς.

Το καθαρίζει ο Ολυμπιακός!

Στο δεύτερο ματς της ημέρας, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:30) με στόχο ξεκάθαρα το 2-0 για να κάνει ένα βήμα πιο κοντά προς το Άμπου Ντάμπι. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί και με επιβλητική εμφάνιση έφτασαν στο 84-72 στο game 1. Οι Πειραιώτες είχαν σε τρομερή βραδιά τον Σάσα Βεζένκοφ, ενώ από κοντά βρέθηκαν σε καλή μέρα οι Εβάν Φουρνιέ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ παρουσίασε ξανά την προβληματική εικόνα που μας είχε συνηθίσει όλη τη σεζόν. Με αρκετή νευρικότητα και χωρίς καλό επιθετικό πλάνο, η «βασίλισσα» ψάχνει την αντίδραση που θα την κρατήσει ζωντανή στο όνειρο του φετινού Final-4. Στο πρώτο ματς, για τους Ισπανούς διακρίθηκε μόνο ο Σέρχιο Γιούλ με 16 πόντους, όμως θα χρειαστούν κι άλλες λύσεις προκειμένου να φέρει προβληματισμό στα πλάνα του κόουτς Μπαρτζώκα.

Θεωρώ πως η εικόνα στο πρώτο ματς θα είναι και ο οδηγός για το game 2 στο ΣΕΦ και δεν βλέπω να βρίσκει κάποιον τρόπο η Ρεάλ να φέρει νέα δεδομένα στη σειρά. Θα πάω με τον άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος φάνηκε πως θα έχει από εδώ και πέρα το πόδι πατημένο στο γκάζι. Έτσι, η δυάδα μας πληρώνει στην τιμή του 2.05 στο Pamestoixima.gr. Καλή επιτυχία!

Euroleague – 25/04/2025 20:00

Μονακό – Μπαρτσελόνα

Under 179,5

1,50

Euroleague – 25/04/2025 21:30

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης

1

1,37

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like