Αρχική » Πάνοπλη η Παρί στο Λονδίνο για τον πρώτο ημιτελικό με Άρσεναλ

Πάνοπλη η Παρί στο Λονδίνο για τον πρώτο ημιτελικό με Άρσεναλ

by admin

Με όλους τους παίκτες διαθέσιμους ταξιδεύει η Παρί στο Λονδίνο για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League απέναντι στην Άρσεναλ, το βράδυ της Τρίτης (22:00). Ο Λουίς Ενρίκε δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και πήρε 22 παίκτες μαζί του στην αποστολή.

Αυτή θα είναι η δεύτερη επίσκεψη των Παριζιάνων στο Emirates φέτος, καθώς στις 2 Οκτωβρίου, για την League Phase, οι «κανονιέρηδες» είχαν επικρατήσει 2-0 με γκολ των Κάι Χάβερτς (20′) και Μπουκάγιο Σάκα (35′).

Σε αντίθεση με την Παρί, η Άρσεναλ έχει πολλές απουσίες, καθώς εκτός μάχης λόγω τραυματισμών είναι οι Χάβερτς, Γκαμπριέλ, Ζεσούς και Ζορζίνιο, ενώ τιμωρημένος είναι ο Πάρτεϊ. Επίσης αμφίβολοι δίνονται οι Καλαφιόρι, Μερίνο και Γουάιτ, με τον Ιταλό να έχει τις λιγότερες πιθανότητες από τους τρεις να προλάβει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like