O Oλυμπιακός θέλει μέσο με μεγάλη καριέρα στην Πρέμιερ Λιγκ!
Ο Ολυμπιακός, φέρεται να είναι ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του Αμπντουλάι Ντουκουρέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Έβερτον.
O διεθνής μέσος από το Μάλι, αφήνει τα «ζαχαρωτά» μετά από πέντε σεζόν, 165 εμφανίσεις και 35 συμμετοχές σε γκολ συνολικά.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός, η Ρόμα, η Λιντς Γιουνάιτεντ και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.
Ο ίδιος, θα ήθελε να μείνει στην Ευρώπη, αλλά θέλει να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο αποδοχών και ζητά 3 εκατ. ευρώ ετησίως.
Πρόκειται σίγουρα για μία δύσκολη περίπτωση, αλλά ο Αφρικανός, παρά τα 32 του χρόνια, παραμένει ένας ποιοτικός μέσος, ο οποίος είχε κερδίσει τα εύσημα ακόμα και από τον Κάρλο Αντσελότι, όταν ο μεγάλος Ιταλός προπονητής πέρασε από το «Γκούντισον Παρκ»:
«Μπορεί να παίξει παντού στο γήπεδο. Μπορεί να αγωνιστεί ως “δεκάρι”, πίσω από τον επιθετικό, μπροστά από την άμυνα – η αμυντική του δουλειά είναι εξαιρετική. Έχει φοβερή ικανότητα στις μεταβάσεις όταν κερδίζουμε την μπάλα. Είναι εξαιρετικός box-to-box μέσος».
Πηγή: novasports.gr