Αρχική » Ολυμπιακός: Εκτός Μιλουτίνοφ και Βιλντόσα για Άλμπα – Με δεκάδα στο Βερολίνο οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός: Εκτός Μιλουτίνοφ και Βιλντόσα για Άλμπα – Με δεκάδα στο Βερολίνο οι «ερυθρόλευκοι»

by admin

Με -τουλάχιστον- δύο σημαντικές απουσίες θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στο Βερολίνο για το προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο την Άλμπα την Παρασκευή 4 Απριλίου (21:00) για την προτελευταία και 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Συγκεκριμένα, νοκ άουτ για το παιχνίδι με τους Γερμανούς τέθηκαν οριστικά οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Λούκα Βιλντόσα.

Θυμίζουμε πως αμφότεροι έχουν τεθεί εκτός από τις 20 του μήνα και το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, με τον Σέρβο να ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα επιγονατίδας και τον Αργεντινό γκαρντ να έχει υπέστη θλάση οπίσθιων μηριαίων αριστερά.

Από εκεί και πέρα, εκτός θα βρίσκονται και οι Μουσταφά Φαλ, Τόμας Γουόκαπ και Κίναν Έβανς, ενώ, εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τους Βερολινέζους δίνεται και ο Εβάν Φουρνιέ, που έχει αιμάτωμα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο της δεξιάς ποδοκνημικής με διάταση αυτού, χωρίς ρήξη.

Κάτι που σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με μόλις ένα καθαρό «5άρι», τον Μόουζες Ράιτ, που πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από απουσία 4 μηνών, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει με δέκα παίκτες!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like