Οι Νάγκετς με κάρφωμα του Άαρον Γκόρντον ακριβώς στην εκπνοή μετά από airball του Νίκολα Γιόκιτς επικράτησαν των Κλίπερς στο LA (99-101) και ισοφάρισαν σε 2-2 τη σειρά των playoffs του ΝΒΑ.
Ο «Τζόκερ» αφού παραδέχτηκε γελώντας πως δεν επιχείρησε πάσα αλλά ήταν απλώς ένα κακό σουτ, παρομοίασε τη φάση με εκείνη του ημιτελικού του Final 4 της Ευρωλίγκας το 2010 στο Παρίσι, όταν ο Τζος Τσίλντρες είχε στείλει το ματς του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν στην παράταση μετά από airball του Μίλος Τεόντοσιτς.
«Δεν ξέρω αν γνωρίζετε καλά την Ευρωλίγκα. Ο Τεόντοσιτς είχε μια παρόμοια αστοχία και ο Τσίλντρες είχε καρφώσει. Νομίζω ήταν η ΤΣΣΚΑ απέναντι στην Παρτίζαν, αρκετά χρόνια πίσω. Αν θέλετε θα σας βοηθήσω να γράψετε ένα θέμα γι’ αυτό», είπε αστειευόμενος ο Σέρβος σέντερ, που μπέρδεψε τον Ολυμπιακό με την ρωσική ομάδα.
Τότε ο Τσίλντρες είχε στείλει το παιχνίδι στην παράταση, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει την Παρτίζαν, αλλά έχασε στον τελικό από την Μπαρτσελόνα.
Δείτε τη φάση στην οποία αναφερόταν ο Γιόκιτς:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.