Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σκοράρει κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του στη ρεβάνς του «Καραϊσκάκης» την επόμενη εβδομάδα, τόνισε πως δεν θα πρέπει να αγχωθούν για να πετύχουν τα τρία γκολ που χρειάζονται και στάθηκε στο γεγονός πως οι Νορβηγοί ήταν εύστοχο, σε αντίθεση με τους δικούς του παίκτες.
Αναλυτικά: «Η Μπόντο ξεκίνησε στον αγώνα καλύτερα από εμάς στα πρώτα 15’ και κατάφερε να σκοράρει, ενώ ήταν επιθετική κι απειλητική. Από εκεί και πέρα, ισορροπήσαμε τον αγώνα και κυριαρχήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να μειώσουμε και να βάλουμε κάποιο γκολ, αλλά το αποτέλεσμα έφτασε στο 3-0 κι αυτό δεν αλλάζει. Θέλαμε να έχουμε σκοράρει στις ευκαιρίες που είχαμε και να είναι πιο ισορροπημένη η πρόκριση».
Στο Καραϊσκάκη υπό διαφορετικές συνθήκες μπορεί ο Ολυμπιακός να ανατρέψει το 3-0; «Δεν θα είναι εύκολο, αλλά ελπίδες υπάρχουν και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες και τις ελπίδες μας. Θα δουλέψουμε πολύ για να το καταφέρουμε, χωρίς, όμως, να βιαζόμαστε και να σκεφτόμαστε ότι αμέσως θα βάλουμε τρία γκολ. Πρώτα, πρέπει να έρθει το πρώτο γκολ και μετά σιγά-σιγά να δουλέψουμε για να έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ξέρουμε, όμως, ότι δεν θα είναι εύκολο».
Η εικόνα του αγώνα ήταν μία ομάδα που έβαλε τα γκολ και μία που τα έχασε; «Θα μπορούσαμε να τα πούμε έτσι γιατί και οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες. Άξιζε η αντίπαλός μας τα γκολ που έβαλε, δεν λέμε αυτό, αλλά κι ο Ολυμπιακός με τις ευκαιρίες δεν άξιζε να μη βάλει κανένα, μπορούσαμε να σκοράρουμε κι εμείς».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.