Αρχική » Με αυτούς τους παίκτες «φόρτωσαν» στην ΑΕΚ – Koubanezos.gr

Με αυτούς τους παίκτες «φόρτωσαν» στην ΑΕΚ – Koubanezos.gr

by admin

Όλα στραβά κι ανάποδα στην ΑΕΚ. Εκτός από τον κόσμο που τα έχει βάλει με όλους, διοίκηση,προπονητή, ποδοσφαιριστές, υπάρχουν και εντός του κλαμπ κάποιες συζητήσεις. Τελευταία φαίνεται πως ασκείται έντονη κριτική τόσο στον Πινέδα όσο και στον Ελίασον.

Υπάρχουν σοβαρά παράπονα από τους δύο αυτούς παίκτες διότι ήταν και υψηλές οι απαιτήσεις βάσει των όσων έχουν δείξει ότι μπορούν να δώσουν. Από πλευράς διοίκησης διαρρέεται έμμεσα πλην σαφώς πως τόσο ο Ελίασον όσο και ο Πινέδα, παρότι έχουν μεγάλα συμβόλαια τα οποία σχετικά πρόσφατα είχαν ανανεώσει, έχουν το μυαλό τους στη μεταγραφή. Με αποτέλεσμα να είναι εξαφανισμένοι από τον αγωνιστικό χώρο το τελευταίο διάστημα.

Ο Ελίασον μετά από ένα – δύο καλά παιχνίδια στην αρχή του έτους είναι άφαντος, ενώ ο Πινέδα από τη στιγμή που επέστρεψε από της υποχρεώσεις του με την Εθνική στα τέλη Μάρτη είναι αλλού γι΄ αλλού.

Ο αντίλογος λέει πως ειδικά ο Πινέδα έχει ασφαλώς δικαίωμα να περάσει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Επειδή όμως είναι τέτοια η κατάσταση στην ομάδα, άπαντες συνδέουν την αγωνιστική συμπεριφορά με την πνευματική κατάσταση των δύο παικτών.

Πηγή: sportime.gr

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like