Αρχική » Η κίνηση συσπείρωσης του Μαυρέα στην Καλαμάτα

Η κίνηση συσπείρωσης του Μαυρέα στην Καλαμάτα

by admin

Η Καλαμάτα επικράτησε 3-1 στην έδρα της Ηλιούπολης, μείωσε στους δύο πόντους από την Κηφισιά και ελπίζει σε ένα… θαύμα την τελευταία αγωνιστική για την άνοδο.

Ασφαλώς, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στις τάξεις της Μαύρης Θύελλας, μετά την ήττα από την ομάδα των Βορείων Προαστίων την περασμένη αγωνιστική. Παρόλα αυτά, ο Αντώνης Μαυρέας, γενικός αρχηγός των Μεσσήνιων και ένας άνθρωπος που έχει συνδεθεί με την ομάδα και ως παίκτης, προχώρησε σε μια κίνηση συσπείρωσης στην Ηλιούπολη μετά το φινάλε.

Μάζεψε τους παίκτες κοντά στην κερκίδα όπου βρίσκονταν οι φίλοι της Καλαμάτας, ζητώντας τους να σχηματίσουν έναν κύκλο και να φωνάξουν «Μαύρη Θύελλα». Μια κίνηση που σπανίως την βλέπαμε στη σεζόν, αφού συνήθως υπήρχε διαφορετικός τρόπος και διαφορετικό… σύνθημα μεταξύ παικτών και κερκίδας.

Ωστόσο, σίγουρα η παραπάνω κίνηση ήταν ένα «ευχαριστώ» προς τον κόσμο που βρέθηκε σε άλλο ένα παιχνίδι. Αλλά και δείχνει ξεκάθαρα το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ του ποδοσφαιρικού τμήματος και των οπαδών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like