Έτοιμοι για… πόλεμο, είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, στους τελικούς της Stoiximan GBL με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Τόμας Γουόκαπ.
Ο Τεξανός, διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, γκαρντ, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να αφήσουν πίσω τους την αποτυχία στο Final Four, την οποία απέδωσε στο άγχος, ενώ σημείωσε ότι είναι σημαντικό άπαντες στην ομάδας να αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτονται και να ηρεμήσουν ενόψει των δύσκολων τελικών.
Oι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ:
«Είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο να αλλάξουμε το mindset μετά από νίκη. Είναι δύσκολο να το αλλάξουμε μετά από ήττα. Ήταν μια εβδομάδα γεμάτη άγχος και πλέον στρεφόμαστε σε κάτι άλλο. Έτσι όμως είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, έτσι δουλεύει η σεζόν.
Είχαμε άγχος το Σαββατοκύριακο, αλλά τώρα πρέπει να επιστρέψουμε σε κάτι άλλο εξίσου δύσκολο. Να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε, να ηρεμήσουμε και να προσαρμοστούμε. Να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.