Αρχική » Γκραντ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ήμασταν ενωμένοι, το πήραμε… προσωπικά με τον Καλαϊτζάκη στην άμυνα»

Γκραντ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ήμασταν ενωμένοι, το πήραμε… προσωπικά με τον Καλαϊτζάκη στην άμυνα»

by admin

Λακωνικός, όπως κάθε φορά, αλλά πάντοτε βγαίνοντας μπροστά όταν η συνθήκη τον καλεί να κάνει κι εκείνος το κάτι παραπάνω.

Ο Τζέριαν Γκραντ εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Μόναχο, Γιώργο Πετρίδη, πως η ενότητα και η αμυντική προσήλωση με τον Καλαϊτζάκη χάρισαν στον Παναθηναϊκό τη νίκη (80-69) επί της Μπάγερν.

«Ήμασταν ενωμένοι και τα καταφέραμε. Στο ημίχρονο μου μίλησε ο κόουτς, μου είπαν και οι συμπαίκτες μου κάποια στιγμή να βγω μπροστά και το έκανα.

Με τον Πάνο (σ.σ. Καλαϊτζάκης) πήραμε προσωπικά το μαρκάρισμα του Έντουαρντς, ξέραμε ότι είναι ο πρώτος σκόρερ της Euroleague και πετύχαμε το στόχο μας. Είναι μεγάλη νίκη αυτή για εμάς, γιατί ήρθε σε σημείο που θέλαμε να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλύτερα και εκτός έδρας» ήταν τα λόγια του Γκραντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like