Την ευκαιρία να μειώσει τη σειρά των τελικών της Volley League Ανδρών έχασε ο Ολυμπιακός, ο οποίος παρότι βρέθηκε κοντά στο break, εντούτοις, ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος και κατέκτησε τον φετινό τίτλο!
Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Αντρέα Γκαρντίνι, συνεχάρη τους «πράσινους» για την επιτυχία τους, δηλώνοντας πως ο ίδιος θα παραμείνει στο τιμόνι των Πειραιωτών και τη νέα σεζόνξ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έκανε μια εκπληκτική σειρά. Ήταν δύσκολα παιχνίδια. Τα παιδιά πάλεψαν πολύ. Ήταν σπουδαίοι όλοι τη σεζόν, όμως. Ναι, θα μείνω και θα κοιτάξουμε την αγορά για παίκτες εντός και εκτός Ελλάδας».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.