Ο Αντρέα Γκαρντίνι στάθηκε στην αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, παρά στη μεγάλη νίκη, όπως και στη συγκέντρωση όσων ήρθαν από τον πάγκο στην Κωνσταντινούπολη, αναφέρθηκε στην ποιότητα της τουρκικής ομάδας και του Ερβιν Ενγκαπέ και πως αισθάνεται υπερήφανος για τους «ερυθρόλευκους».
Αναλυτικά: «Σήμερα, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι. Μπορώ να πω ειδικά όχι μόνο γιατί νικήσαμε, αλλά κυρίως επειδή αντιδράσαμε με καλό τρόπο μετά από δυο πολύπλοκα σετ, στα οποία είχαμε πολλά προβλήματα. Για πρώτη φορά η ομάδα αντιδρά με σταθερό τρόπο με καλές απαντήσεις ακόμα κι από τον πάγκο κι από κάποιους παίκτες, οι οποίοι μπήκαν μέσα και ήταν πραγματικά συγκεντρωμένοι.
Κερδίσαμε ένα σημαντικό ματς, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα, ειδικά μετά την άφιξη του Ερβιν Ενγκαπέ, ενός από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ενός από τους ιστορικά σημαντικότερους παίκτες στον κόσμο. Για αυτό, είμαι πραγματικά περήφανος για αυτά τα παιδιά. Κι ειδικά, επειδή ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις κορυφαίες ομάδες του Champions League μετά από 15-20 χρόνια. Οπότε, είναι κάτι το σπουδαίο. Πολύ σημαντική στιγμή για την ομάδα».
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης συμπλήρωσε πως: «Σήμερα, παίξαμε ένα πάρα πολύ μεγάλο ματς. Είμαστε δυο μεγάλες ομάδες με σπουδαίους παίκτες. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στον αγώνα, αλλά, στη συνέχεια, μας δυσκόλεψε αρκετά το σέρβις της Φενέρ και προσπαθούσαμε να κρατήσουμε την υποδοχή για να παραμείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Κι εμείς, όμως, ακολουθήσαμε την ίδια τακτική. Πιέσαμε πολύ από το σέρβις, τελειώσαμε τις κόντρα μπάλες, κυνηγήσαμε τις άμυνες και, κάπως έτσι, ήρθε μια μεγάλη νίκη για εμάς, που τη θέλαμε πάρα πολύ.
Ήδη, έχουμε πραγματοποιήσει έναν μεγάλο στόχο που είχαμε για φέτος. Να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League κι είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για αυτό».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.