Ο Εμμανουήλ Καραλής, διοργανωτής του Fly Athens by Candy Clima την Κυριακή 6 Ιουλίου και κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με 6.05, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι μπροστά στο ελληνικό κοινό, σε μια ιδιαίτερη και αγαπημένη διοργάνωση για τον ίδιο.
Στη λίστα συμμετοχών περιλαμβάνονται ορισμένα από τα πιο δυνατά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής. Ο Αυστραλός Κέρτις Μάρσαλ (5.95μ ατομικό ρεκόρ), ο Τιμπό Κολέ (Γαλλία, 5.95μ), ο Μπαπτίστ Τιερί (Γαλλία, 5.91μ) κι ο Γερμανός Όλεγκ Ζερνίκελ (5.87μ) είναι μεταξύ εκείνων που ξεχωρίζουν και που πρόκειται να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που θα δώσει την ώθηση για μεγάλες επιδόσεις.
Από ελληνικής πλευράς, εκτός από τον Καραλή, θα συμμετάσχουν ο Γιάννης Ρίζος (5.62μ) κι ο Αντώνης Σάντας (5.55).
Ο Μάρκους Ρουθ, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του δεκάθλου στο Παρίσι, θα τιμήσει, επίσης, το Fly Athens και θα προσδώσει λίγη ακόμη λάμψη στην ημέρα.
Το ρεκόρ του μίτινγκ είναι 5.82 κι ανήκει στον «Μανόλο» από τη διοργάνωση του 2024.
Η πλήρης λίστα των συμμετεχόντων θα ανακοινωθεί σύντομα.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.