Αρχική » Χριστόγλου: «Δεν υπήρξε καμία Μπόντο/Γκλιμτ στο Καραϊσκάκη – Ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

Χριστόγλου: «Δεν υπήρξε καμία Μπόντο/Γκλιμτ στο Καραϊσκάκη – Ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια»

by admin

Ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις απέναντι στην Μπόντο/Γκλιμτ και παρά τη νίκη του με 2-1, το 3-0 στο πρώτο ματς ήταν καταδικαστικό για να πάρουν την πρόκριση οι Νορβηγοί.

Ο Μπάμπης Χριστόγλου στο σχόλιο του στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στη προσπάθεια των παικτών του Ολυμπιακού, αλλά και στην τρομερή εμφάνιση του Ρομάν Γιάρεμτσουκ.

«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα καλό παιχνίδι, αλλά για την ταπεινή μου γνώμη έκανε λάθος ο Μεντιλίμπαρ που δεν ξεκίνησε τον Γιάρεμτσουκ, διότι οι υπόλοιποι επιθετικοί του ήταν ότι να ναι. Ο Ουκρανός έγινε σημείο αναφοράς ξαφνικά στην επίθεση. Δεν υπήρξε καμία Μπόντο/Γκλιμτ στο Καραϊσκάκη, οι Νορβηγοί έπεφταν κάτω και δεν σηκωνόντουσαν με τίποτα. Τους κυνήγαγε ο διαιτητής για να τους βγάζει κάρτες λόγω καθυστερήσεων. Ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και γι΄ αυτό χειροκρότησε στο φινάλε του παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like