Ακάθεκτη προς την κατάκτηση του πέμπτου τίτλου της στο Roland Garros και τέταρτο διαδοχικό (!), οδεύει η Ίγκα Σφιόντεκ!
Η 24χρονη Πολωνή τενίστρια, Νο. 5 της παγκόσμιας κατάταξης, πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του γαλλικού Grand Slam, επικρατώντας με σπουδαία ανατροπή 2-1 σετ (1-6, 6-3, 7-5) της Έλενα Ριμπάκινα, μετά από 2 ώρες και 32 λεπτά αγώνα!
Στον δρόμο προς τα ημιτελικά, η Σφιόντεκ θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή, Ελίνα Σβιτολίνα (Νο. 14), η οποία νωρίτερα μέσα στην ημέρα, επικράτησε και εκείνη με ανατροπή 2-1 σετ (4-6, 7-6, 6-1) της Ιταλίδας, Παολίνι!
Rybakina and Swiatek are producing some AMAZING tennis in this 3rd set ??#RolandGarros pic.twitter.com/hsel7FYrB5
— Roland-Garros (@rolandgarros) June 1, 2025
Την πρόκριση στα προημιτελικά του Roland Garros και μάλιστα για πρώτη φορά στην καριέρα της, πανηγύρισε και η Κινβέν Τζενγκ! Η 22χρονη Κινέζα, Νο. 7 του κόσμου, νίκησε δύσκολα με 2-1 σετ (7-6, 1-6, 6-3) της Σαμσόνοβα σε ένα ματς που διήρκησε κοντά στις 3 ώρες!
History was made in Paris in 2024 ??
Now Zheng is chasing more in 2025 ??#RolandGarros pic.twitter.com/5YAXg7NuNv— Roland-Garros (@rolandgarros) June 1, 2025
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.