Δημοσίευμα της αξιόπιστης A Bola αποκαλύπτει ότι ο Δικέφαλος προσφέρει στον ποδοσφαιριστή ετήσιο συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ για να ολοκληρωθεί το deal με την Μπενφίκα απαιτείτιαι ρήτρα αγοράς ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ. Και κάπου εδώ αρχίζουν τα… ζόρια, καθώς οι Θεσσαλονικείς θέλουν να διαπραγματευτούν αυτό το ποσό.
Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση αυτή, διότι το συμβόλαιο του Μεϊτέ λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο πολύπειρος χαφ από τον Ιανουάριο της επόμενης χρονιάς θα είναι σε θέση να υπογράψει ελεύθερα σε άλλη ομάδα.
Οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να αξιοποιήσουν αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη διαπραγματευτικά και με δεδομένη την πρόθεση της Μπενφίκα να απελευθερωθεί από ένα συμβόλαιο… βαρίδιο, η υπόθεση πρόκειται να έχει αίσιο τέλος.
Πηγή: sportdog.gr
Προσφορές*
1000 Δώρα* για όλους τους νέους παίκτες ΟΛΑ Εντελώς Δωρεάν!
Super Δώρο* χωρίς κατάθεση με Promocode:FS150!
Κουπόνι efood & 1000 Δώρα* χωρίς κατάθεση* από τη Stoiximan!
265 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
NOVASPORTS Προσφορά* χωρίς κατάθεση!
Διπλό δώρο* εγγραφής!
120 δώρα* χωρίς κατάθεση* στο FINAL-4 με promo code EUROFINAL120!
Μπαίνεις στην Interwetten με σούπερ δώρα*!
Απίστευτο! Giga Προσφορά* Γνωριμίας από την bwin!
Σπέσιαλ Προσφορά Γνωριμίας με σούπερ έπαθλα*!
500 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
The post Ανατροπή με Μεϊτέ! appeared first on Koubanezos.gr.