Αρχική » Ανανέωσε με Ιωάννου ο ΠΑΟΚ

Ανανέωσε με Ιωάννου ο ΠΑΟΚ

by admin

Συνεχίζει να είναι χαντμπολίστας του ΠΑΟΚ ο Γρηγόρης Ιωάννου. Ο «δικέφαλος» Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 29χρονο διεθνή δεξιό εξτρέμ για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γρηγόρη Ιωάννου, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Ο Έλληνας διεθνής δεξιός εξτρέμ, γεννημένος το 1995 και με ύψος 183cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γρηγόρης Ιωάννου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος κι ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν που μας περιμένει. Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά. Ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των φιλάθλων μας που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like