Αρχική » Ανακοίνωσε Γιάτση ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Γιάτση ο ΠΑΟΚ

by admin

Στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Γιώργος Γιάτσης. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, ώστε να αντικαταστήσει στις δευτεραθλήτριες Ελλάδος τον Χρήστο Πάτρα κι επιστρέφοντας στον σύλλογο μετά τη θητεία του στην ομάδα ανδρών το 2014.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ΠΑΟΚ F&U, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή, Γιώργο Γιάτση, για την αγωνιστική περίοδο 2025-2026.

Γεννημένος στις 22/06/1968, ο Γιώργος Γιάτσης θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη θητεία του στον σύλλογο, καθώς υπήρξε προπονητής της ομάδας ανδρών τη σεζόν 2013-2014.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα τη σεζόν 2003-04 από την ανδρική ομάδα του Άρη.

Η επόμενη σεζόν (2004-05) τον βρήκε στον Φιλαθλητικό Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία, με την ομάδα του να συμμετέχει στους τελικούς της Volley League γυναικών.

Ακολούθησε μία διετία (2005-07) στην ομάδα γυναικών της Ελπίδας Αμπελοκήπων, για να συνεχίσει στην ομάδα ανδρών του Μεγάλου Αλεξάνδρου Θεσσαλονίκης (2007-08) και στον Γαλαξία Θεσσαλονίκης για μία τριετία (2008-2011).

Η επόμενη διετία (2011-2013) τον βρήκε στην ομάδα ανδρών του Άρη, για να συνεχίσει (2013-14) στον ΓΣ Λαμίας στο πρώτο μισό και στον ΠΑΟΚ το δεύτερο μισό (2013-14).

Η επόμενη σεζόν (2014-15) τον βρήκε στην ομάδα ανδρών του Άρη.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται με την εξέλιξη του αθλήματος, πραγματοποιώντας σεμινάρια για το βόλεϊ σε σχεδόν 50 χώρες. Μάλιστα, είναι ο μοναδικός εν ενεργεία Έλληνας Instructor της FIVB, καθώς το επιστημονικό του έργο αποτελεί οδηγό για το παγκόσμιο βόλεϊ.

Με τον General Manager της ομάδας, Γιάννη Γιαννάκη, έχουν συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν στις ομάδες που ήταν, στο κομμάτι της ατομικής ανάπτυξης των αθλητριών, αλλά και στη μεταβατική περίοδο, έχοντα, μάλιστα, άψογα αποτελέσματα.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γιάτσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ, ενός κορυφαίου συλλόγου με σταθερά υψηλούς στόχους τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση και τον διοικητικό ηγέτη, Κωνσταντίνο Αμοιρίδη. Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τον ΠΑΟΚ και η επιστροφή μου στον σύλλογο αποτελεί για εμένα ένα νέο, σημαντικό βήμα στην προπονητική μου καριέρα.

Έχει κλείσει ένας μεγάλος κύκλος στο επιστημονικό μου έργο. Μεγάλο ρόλο έπαιξε κι η επαφή από το μεγάλο σωματείο του ΠΑΟΚ, καθώς έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από τη συνεργασία μας. Με τον Γιάννη Γιαννάκη έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και γνωρίζω ότι κάνει τα πάντα για να έχει την καλύτερη οργάνωση.

Για εμένα, είναι ένα ακόμα κίνητρο και τώρα που έχω περισσότερο χρόνο αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός πως κάθε χρόνο είχα αρκετές προτάσεις, αλλά δεν είχα τον χρόνο να τις δω, καθώς θεωρούσα πιο σημαντικό το παγκόσμιο επιστημονικό μου έργο».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, κόουτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like