Άλλαξε η ώρα έναρξης της επερχόμενης εντός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!
Το τζάμπολ του αγώνα, για τον οποίο οι «πράσινοι» έχουν ανακοινώσει sold out σχεδόν έναν μήνα πριν, θα πραγματοποιηθεί στις 21:45 το βράδυ της Πέμπτης (6/3), αντί για τις 21:15 που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, έτσι ώστε να μην συμπέσει με το παιχνίδι του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού κόντρα στη Φιορεντίνα, για τη φάση των «16» του Conference League!
Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Ρουί Βιτόρια θα φιλοξενήσει την ιταλική ομάδα την ίδια μέρα στο ΟΑΚΑ, με τη σέντρα να είναι προγραμματισμένη για τις 19:45.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.