Αρχική » «Αγώνας μέχρι τα 100»; Επικός διάλογος Παναθηναϊκού-Παρτίζαν για την απήχηση στα social και η σπόντα του ΑΟ Μυκόνου

«Αγώνας μέχρι τα 100»; Επικός διάλογος Παναθηναϊκού-Παρτίζαν για την απήχηση στα social και η σπόντα του ΑΟ Μυκόνου

by admin

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως είναι πρώτος σε προβολές στα social media των ομάδων της Euroleague με διαφορά 14,3 εκατομμυρίων από τον δεύτερο, ο οποίος αποκαλύφθηκε.

Η Παρτίζαν προκάλεσε τους «πράσινους» σε ένα… 100άρι, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να ρωτούν αν όντως ο σερβικός σύλλογος είναι έτοιμος για μια τέτοια κούρσα.

Εκείνος δήλωσε πανέτοιμος, με τον Παναθηναϊκό να απαντάει με ένα gif του Αταμάν να σηκώνει την Euroleague, συνοδευόμενο με το κείμενο «ξέρεις πως τελειώνει».

Και ενώ το… beef μεταξύ των δύο συλλόγων καλά κρατούσε, μπήκε σφήνα και ο ΑΟ Μυκόνου, προειδοποιώντας την Παρτίζαν. Ένας επικός διάλογος ανάμεσα σε admins που είχαν κέφια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like