Αρχική » ΑΕΚ: Για ακόμη δύο χρόνια υπέγραψε ο Αραμπατζής

ΑΕΚ: Για ακόμη δύο χρόνια υπέγραψε ο Αραμπατζής

by admin

Νέο διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Βαγγέλης Αραμπατζής. Ο 29χρονος εξτρέμ μετρά ήδη έξι χρόνια και ισάριθμα τρόπαια με τη φανέλα της «Ένωσης».

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Αραμπατζή. Ο 29χρονος (04/08/1996) διεθνής εξτρέμ, υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2027, συμπληρώνοντας έτσι μία οκταετία με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής σήκωσε φέτος ως αρχηγός το Κύπελλο Ελλάδας, φτάνοντας τα 6 τρόπαια ως παίκτης της ΑΕΚ, συνεχίζοντας να γράφει τη δική του Ιστορία στην ομάδα. Έχει πανηγυρίσει το τρεμπλ του 2021 και τα Πρωταθλήματα του 2020 και του 2023 και μαζί με το φετινό Κύπελλο, αποτελεί έναν από τους πολυτροπαιούχους του Συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Αραμπατζής δήλωσε στο “aek.gr” μετά την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι τα πολλά λόγια δεν μου αρέσουν. Επίσης ξέρουν τι νιώθω για την ΑΕΚ. Παραμένω εδώ χωρίς δεύτερη σκέψη για τα καλύτερα που έχουμε μπροστά μας. Στόχος μας, αδιαπραγμάτευτος, είναι η επιστροφή στην κορυφή. Με ένωση και με πολλή δουλειά, θα τον πετύχουμε. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη».

Αρχηγέ, καλή επιτυχία και για τα επόμενα δύο χρόνια με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like