Ετοιμάζονται οι ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Τον πρώτο λόγο θα έχουν οι ποδοσφαιριστές που ήταν και την περσινή στο ρόστερ με αυτούς να είναι γύρω στους 10.

Από τους κυανόλευκους έχουν ήδη αποχωρήσει ο Τζόρνταν Ντομίγκεθ, αλλά και ο Σέρτζιο Γκονζάλες που επέστρεψε στην πατρίδα του. Επίσης αποχωρεί και ο Ματέα που πέρασε και δεν “ακούμπησε”. Τέλος, ο Άλεξ Κρουθ μετά από αρκετές συζητήσεις που έγιναν στο εσωτερικό της ομάδας, δεν φαίνεται να κέρδισε το “στοίχημα” και μετά από δύο σεζόν με την “κυανόλευκη” θα αποτελέσει παρελθόν.

Στον αντίποδα Λούκας Γκαρσία και Αντόνιο Ροχάνο φαίνεται ότι θα είναι παρόντες στην επόμενη μέρα, με τον Λούκας Μπόσιο να είναι στο 50%-50%. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανανεώσεις Έλληνων ποδοσφαιριστών αυτές θα είναι 7-8, οι οποίες είναι σχεδόν δεδομένες. Στα μεταγραφικά δεν υπάρχει κάποια χειροπιαστή εξέλιξη, καθώς οι επαφές μπορεί να είναι σε καλό επίπεδο αλλά μέχρι να πέσουν οι υπογραφές δεν βγαίνει τίποτα προς τα έξω από τις εμπλεκόμενες πλευρές. Ονόματα πηγαίνουν και έρχονται αλλά τίποτα δεν είναι 100% σίγουρο.

Πηγή: registaΠΗΓΗ