Ανακοινώνεται η έφεση και έπεται συνέχεια…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας «Δημοκρατική», μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της έφεσης που κατέθεσε ο Α.Σ. Ρόδος, κατά της πρωτόδικης απόφασης της διοργανώτριας αρχής που δικαίωσε την Σαντορίνη στην ένσταση που είχε καταθέσει κατά των «ελαφιών» για πλαστή κατάσταση υγείας ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Ένωσης S.L.2-F.L.:

«Συνεκδίκασε και δέχεται τις ενστάσεις της ΠΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020 κατά της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ. ΚΑΤΑΚΥΡΩΝΕΙ τον αγώνα υπέρ της ΠΑΕ Σαντορίνη 2020 με σκορ 3-0. ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος της Football League από την ΠΑΕ Ρόδος και της επιβάλλει πρόστιμο δεκαέξι χιλιάδων (16.000) ευρώ.

Συνεκδίκασε και απορρίπτει τις καταγγελίες της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ κατά της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ».

Μόλις ανακοινωθεί η απόφαση της έφεσης, όποια και αν είναι αυτή, τα «ελάφια» δεν θα πρέπει θα εφησυχάσουν καθώς θα ακολουθήσει ο… πιο επικίνδυνος σκόπελος που αφορά στην καταγγελία του Αστέρα Βλαχιώτη στην Επιτροπή Ιδιότητας και Μετεγγραφών και κυρίως, στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Η Επιτροπή θα καλέσει όσους θεωρεί απαραίτητους για να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση, προκειμένου να αποδώσει τις ευθύνες σε όσους τους αναλογούν και να επιβάλει τις ποινές που προβλέπονται, σύμφωνα με τα άρθρα του Κώδικα Δεοντολογίας της ΕΠΟ.ΠΗΓΗ