Η προετοιμασία του Βόλου

Δυνατά παιχνίδια σε Ολλανδία και τουρνουά στο Πανθεσσαλικό 

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοίνωσε αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας της.
Αυτή ξεκινά στις 30 Ιουνίου και χωρίζεται σε δύο μέρη: Στο πρώτο η ομάδα θα μεταβεί στην Πορταριά (4/7) και στο δεύτερο στην Ολλανδία (12/7), ενώ και πάλι το πρώτο φιλικό της σεζόν θα γίνει κόντρα στον Θησέα (9/7).
Επίσης η Βολιώτικη ΠΑΕ έκανε γνωστό πως επί Ολλανδικού εδάφους θα δώσει 4 φιλικά προετοιμασίας, ενώ με την επιστροφή του στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν άλλα 4 φιλικά ματς.
Τέλος υπάρχει και προγραμματισμένο τουρνουά στο Πανθεσσαλικό (8-11/8) με την συμμετοχή ομάδων Super League!

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την Τετάρτη 30 Ιουνίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι «κυανέρυθροι» τις πρώτες ημέρες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στις 4 Ιουλίου θα μεταβούν στην Πορταριά, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.
Στις 9/7 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο φιλικό της περιόδου κόντρα στον Θησέα Αγριάς και τη Δευτέρα 12 Ιουλίου η αποστολή του Βόλου θα αναχωρήσει για την Ολλανδία εκεί όπου μέχρι τις 25 του ίδιου μήνα θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Επί Ολλανδικού εδάφους η ομάδα του Βόλου θα δώσει 4 φιλικά.
Με την επιστροφή του Βόλου στην Ελλάδα και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Βόλος θα δώσει άλλα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας.
Σημειωτέον, από τις 8 έως τις 11 Αυγούστου, η ΠΑΕ Βόλος θα διοργανώσει στο Πανθεσσαλικό στάδιο φιλικό τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων Σούπερ Λίγκας, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης.
Οι ομάδες που θα μετάσχουν στο τουρνουά, καθώς και τα φιλικά προετοιμασίας επί Ελληνικού εδάφους θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.