Για όλους μίλησε ο Μαρτίνες

Έτοιμος για το άλμα ο Τάσος Δουβίκας

Στο “Metropolis 95.5” μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Βόλου Νίκο Μαρτίνες, σχολιάζοντας την πορεία του Βόλου, τους λόγους που έφυγε από τον Άρη και φυσικά τον συμπαίκτη του Τάσο Δουβίκα.

Ο Μαρτίνες τόνισε ότι έφυγε από τον Άρη γιατί δεν είχε τις συμμετοχές που ήθελε, ενώ όσον αφορά τον Βόλο τόνισε πως υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί και μικρότερο ρόστερ σε σχέση με την Τρίπολη που μπήκε στα πλέι οφ.

Επίσης φάνηκε βέβαιος για τον Τάσο Δουβίκα, ότι ήρθε η ώρα να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Ας διαβάσουμε τις δηλώσεις του

Για την συνέχεια της σεζόν

«Έχουμε δύσκολα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είναι δύσκολο για τα πλέι οφ, ο Αστέρας έχει δυο ενδεκάδες, εμείς έχουμε μικρότερο ρόστερ, είχαμε και τραυματίες. Έπαιζε ίδια ενδεκάδα ανά τρεις μέρες και αυτό κόστισε…».

Για τον φετινό Άρη

«Η διαφορά με πέρσι είναι ότι και τότε ο Άρης είχε δυο ενδεκάδες. Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός αλλά επέλεγε ο Ένινγκ μεταξύ 11-13 παικτών. Είχε το δικό του σκεπτικό!».

Για τους λόγους που έφυγε από τον Άρη

Για την αλλαγή του Σούντγκρεν

«Νομίζω ότι ήρθε ο κ. Μάντζιος τα άλλαξε όλα. Του έδωσε την ευκαιρία, του έδειξε εμπιστοσύνη, του έδωσε αυτοπεποίθηση για να παλέψει για τη θέση του. Υποστηρίχθηκε και αυτό είναι το αποτέλεσμα. Πέρσι δεν ήταν σταθερός, υπήρξαν συζητήσεις με τεχνικό διευθυντή και προπονητή. Τον βοήθησε και το στιλ παιχνιδιού. Ο Άρης είναι βελτιωμένος τακτικά και έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση. Αυτή η προσέγγιση το άλλαξε το μυαλό. Το ίδιο και με τον Μαντσίνι που βοηθά πάρα πολύ φέτος».

Για τον Τάσο Δουβίκα και την πιθανή μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ

«Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι δυνατός, τεχνίτης, έχει καλά τελειώματα. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης με αυτοπεποίθηση. Όταν πας σε μεγαλύτερη ομάδα είναι μεγαλύτερος και ανταγωνισμός, Θα πρέπει να παλέψει με 2-3 φορ. Τον βλέπω πώς δουλεύει και νομίζω είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα».