Πήρε Πέτση η Νίκη

Πέρα από τις δικαστικές “μάχες” υπάρχουν και οι αγωνιστικές

Η Νίκη προσπαθεί να προασπιστεί τα συμφέροντά της στις δικαστικές αίθουσες, αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί και να ενισχύσει το ρόστερ της.

Στο πλαίσιο αυτό, έκανε ακόμα μία μεταγραφική ενίσχυση, προχωρώντας στην απόκτηση ενός νεαρού γνώριμου παίκτη: Του Βασίλη Πέτση…

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Πέτση.

Ο Βασίλης είναι 22 ετών, κατάγεται από τον Βόλο κι αγωνίζεται στις πτέρυγες, ως εξτρέμ, και στον άξονα, ως “δεκάρι”.

Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αγία Παρασκευή. Ύστερα από μία τριετία στον Ολυμπιακό Βόλου, μεταπήδησε στη Νίκη Βόλου, αγωνιζόμενος στις ομάδες Κ-19 και Κ-20 του συλλόγου μας, στη Β’ και στην Α’ Εθνική.

Στην συνέχεια, αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Superleague, με την ομάδα Κ-17 των ερυθρολεύκων, έχοντας σημαντική αγωνιστική συμβολή.

Ακολούθησε ένας χρόνος στον Απόλλωνα Καναλίων, δοκιμάζοντας, την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ξανά την τύχη του στην Αθήνα, για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης. Στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” παρέμεινε για δύο αγωνιστικές σεζόν, μέχρι την εκ νέου επιστροφή του στο Νομό Μαγνησίας, για λογαριασμό του Θησέα, το 2018.

Στην ομάδα της Αγριάς, στην Γ’ Εθνική, παρέμεινε για δύο ακόμα χρόνια, όντας ένας εκ των κορυφαίων, στις επιτυχημένες αγωνιστικές πορείες των “πρασίνων”.

Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην κυανόλευκη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες!