Το “Μέρα 25” θέλει… αναδιάρθρωση!

Έγινε γνωστό μέσω εσωτερικής ενημέρωσης τοπικών οργανώσεων

Και ξαφνικά το κόμμα το “Μέρα 25” του Βαρουφάκη, θυμήθηκε ότι στην Ελλάδα υπάρχει και ποδόσφαιρο και μάλιστα πέρα από την SL 1!

Σε εσωτερική ενημέρωση της τοπικής οργάνωσης Δωδεκανήσου λοιπόν, έγινε γνωστό πως το κόμμα… Βαρουφάκη, θα καταθέσει σχετική τροπολογία.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση για την τροπολογία του ΜέΡΑ 25 επ’ ευκαιρία της επικείμενης ψήφισης του νέου Αθλητικού Νομοσχεδίου την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου έχει ως εξής:

«Μετά το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, όπου πρόσφατα οι 22 ομάδες της Football league κατέθεσαν τις σφραγίδες των ομάδων τους στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, το ΜέΡΑ25 θα βάλει τέλος στα αδιέξοδα καταθέτοντας δια της γραμματέας της κοινοβουλευτικής μας ομάδας Φωτεινή Μπακαδήμα τροπολογία ώστε να δημιουργηθεί μια επαγγελματική κατηγορία της Β ’εθνικής που θα περιλαμβάνει 2 ομίλους Βορρά και Νότου.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε πρόσφατη επίκαιρη ερώτηση που καταθέσαμε ο υφυπουργός αθλητισμού απέφυγε να δώσει λύση παραπλανώντας τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου, αγνοώντας την απόφαση της Ε.Π.Ο. η οποία σύμφωνα με το άρθρο 79 αποφάσισε με την πλειοψηφία των ¾ την δημιουργία μιας επαγγελματικής κατηγορίας Β ‘εθνικής με 2 ομίλους Βορρά και Νότου.

Ως ΜέΡΑ25 καλούμε τους βουλευτές των Κοινοβουλευτικών ομάδων οι οποίοι κατά καιρούς κατέκριναν τον νόμο Βασιλειάδη να στηρίξουν την τροπολογία ώστε να μπει ένα τέλος στα αδιέξοδα ώστε να δούμε ένα βιώσιμο και ανταγωνιστικό επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Για την ΠΣΕ Δωδεκανήσου».