5 ευρώ στην θύρα 3!

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Γήπεδο Παντελής Μαγουλάς για τον αγώνα Νίκη Βόλου – Απόλλων Μακρυχωρίου  για την 4η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής  2018-2019, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 στις 16:00.

Η Γενική τιμή εισόδου ορίστηκε στα 10€ ενώ για τις γυναίκες στα 5€.

Ταυτόχρονα η ΔΕ ποδοσφαίρου γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα του κυριακάτικου αγώνα, για την καρδιά και την ψυχή της ομάδας που είναι οι οργανωμένοι μας οπαδοί (λόγω της επερχόμενης ανακατασκευής του ιστορικού μας γηπέδου Παντελής Μαγουλάς) αποφάσισε να ορίσει ΜΟΝΟ για την  Θύρα 3 τιμή εισιτηρίου 5 € ενώ όλοι οι μαθητές έως 17 ετών θα εισέλθουν δωρεάν στην αγαπημένη μας θύρα. Η πρόσβαση θα γίνεται μόνο όπισθεν του γηπέδου από την οδό Πολυτεχνείου (από την πλευρά των ακαδημιών ποδοσφαίρου) όπου θα υπάρχει και εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας.

Οι κάτοχοι των ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ θα έχουν πρόσβαση και στην σκεπαστή αλλά και στην θύρα 3 όμως η είσοδός τους θα γίνεταιΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ απο την Θύρα 1 στην οδό Μαιάνδρου απο όπου οι κάτοχοι των κατηγοριών Fans, Ladies και Kids θα παραλαμβάνουν τις νέες τους κάρτες.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.

Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.

Νίκη Βόλου 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ