Και τώρα… δράση!

Και τώρα… δράση!

Η βαρετή (για μας)  πλην απαραίτητη περίοδος της προετοιμασίας τελείωσε για την Νίκη, που ήδη ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις της για την νέα σεζόν.

Και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, νικώντας την Δόξα Δράμας παίρνοντας και την πολυπόθητη πρόκριση στους Ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας!

Μην ξεχνάμε ότι η Νίκη βρίσκεται εκεί, χάρη στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ, το οποίο κατακτά με συνέπεια τα τελευταία χρόνια που (δυστυχώς) αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική…

Σήμερα ξεκινά το… συγκεκριμένο Κύπελλο λοιπόν και η Νίκη φιλοξενείται (!!!) στην φυσική έδρα της, στην “κλούβα” με τις πολλές αναμνήσεις (μέχρι εκεί όμως) από τον Πύρασο.

Η πρόκριση θεωρείται και είναι δεδομένη και δεν θα ασχοληθώ με το ματς αυτό, που θα είναι (ή πρέπει να είναι) μία προπόνηση για τους “κυανόλευκους”.

Απλά σήμερα ξεκινά η δράση, αφού την ερχόμενη Τετάρτη υπάρχει το καθοριστικό παιχνίδι Κυπέλλου (Ελλάδας) κόντρα στην Κέρκυρα (…ή Κασσιόπη) με την οποία η Νίκη δεν έχει καθόλου καλή παράδοση.

Μία νίκη έχει να θυμάται στις αναμετρήσεις της – στην ονειρεμένη χρονιά της ανόδου – όταν με γκολ του Δήμου Μανουσάκη, μετά την τρελή κούρσα από αριστερά του Άρη Σοϊλέδη και σέντρα ακριβείας, η Νίκη πήρε την… νίκη.

Αν νικήσει την Τετάρτη, ίσως μιλάμε για πρόκριση μετά, στον πλέον αντιεμπορικό Όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας (βλέπε Ξάνθη).

Και φυσικά μετά το ματς της Τετάρτης, πάμε φουλ για το πρωτάθλημα!

Σέντρα η Γ΄ Εθνική και ο Θησέας ο πρώτος αντίπαλος, στο Πανθεσσαλικό…

Εύκολος αντίπαλος;

Όπως και πέρσι στο Κύπελλο, που λίγο έλειψε να γίνει η ζημιά σε ένα επεισοδιακό ματς! Ας μην ξεχνάμε και το περσινό κάζο από τον Ρήγα στην πρεμιέρα, ομάδα που υποβιβάστηκε στο τοπικό στο τέλος της σεζόν.

Τρία διαφορετικά παιχνίδια λοιπόν μέσα σε ένα διάστημα σχεδόν μιας εβδομάδας.

Ο Φάντζιο Μπούις καλείται να διαχειριστεί υλικό και συναισθήματα.

Η Νίκη παίζει τρία εντελώς διαφορετικά παιχνίδια…

Κύπελλο Ερασιτεχνών, Κύπελλο Ελλάδας και πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής, που αποτελεί βέβαια και τον μεγάλο στόχο.

Στόχος όμως είναι και το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, αφού στο κανονικό Κύπελλο βρίσκεται χάρη σ΄ αυτό, ενώ όταν ξέρεις ότι έχεις δύο ματς στην έδρα σου στο Κύπελλο Ελλάδας, δεν μπορείς να αδιαφορήσεις και να πας παρακάτω.