Πάει Ελβετία σε σεμινάριο της UEFA ο Σκουλάς!

Ο Μανώλης Σκουλάς, ορίστηκε από την επιτροπή Διαιτησίας της UEFA να είναι μεταξύ των διαιτητών που θα μετάσχουν στο σεμινάριο διαιτησίας CORE που διοργανώνεται από την UEFA από τις 15 μέχρι τις 29 Μαρτίου στη Νυόν της Ελβετίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νεαρούς, εξελίξιμους διαιτητές οι οποίοι έχουν την προοπτική τα επόμενα χρόνια να γίνουν διεθνείς διαιτητές.

Είναι η 7η χρονιά που η UEFA διοργανώνει σεμινάριο CORE (Centre of Referee Excellence) και ήδη αρκετοί διαιτητές που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια, έχουν γίνει διεθνείς.

Συνολικά 8 διαιτητές από την Αυστρία, την Ελβετία, την Ολανδία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο την Νορβηγία και την Ισπανία, θα συμμετάσχουν στο σεμινάριο στο πλαίσιο του οποίου θα διαιτητεύσουν και αγώνες 3ης Εθνικής Γαλίας και Ελβετίας.

Ο κύκλος του σεμιναρίου είναι ο εναρκτήριος και οι διαιτητές μετά από εξάμηνη παρακολούθηση της UEFA θα παρακολουθήσουν τον 2ο κύκλο στις αρχές Σεπτέμβρη.

Η εξέλιξη αυτή, τον αποκλείει αυτόματα και από τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Νίκη και τον ΝΠΣ Βόλος, αφού ο Μανώλης Σκουλάς θα ταξιδέψει για την Ελβετία!