Σάλος με Ουάρντα (video)

Ο παίκτης έχει κλείσει όλους τους λογαριασμούς του στα socila media

Νέες κατηγορίες κατά του Αμρ Ουάρντα!

Σύσσωμος ο αιγυπτιακός Τύπος μεταδίδει πώς ένα μοντέλο ελληνική καταγωγής, η Φαίδρα Γκουγκούλη, κατηγορεί τον πρώην ποδοσφαιριστή του Βόλου και νυν του ΠΑΟΚ ότι την παρενοχλούσε σε μόνιμη βάση και την απειλούσε!

Η 22χρονη, η οποία μένει μόνιμα στο Ντουμπάι, έχει ανεβάσει μάλιστα στο διαδίκτυο μηνύματα που της έστειλε ο Ουάρντα αλλά και ηχητικά με την φωνή της. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η κοπέλα, ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής την παρενοχλούσε καιρό και της ζητούσε να συναντηθούν. Αυτή αρνήθηκε και ο Ουάρντα εξοργίστηκε, βρίζοντας την και απειλώντας την, ότι θα στείλει μηνύματα στους γονείς της…

Η Γκουγκούλη σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα «albawabhnews» δίνει λεπτομέρειες και τονίζει ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη και δεν θα αφήσει έτσι την υπόθεση.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι αφού δημοσιοποίησε το θέμα, κορίτσια από την Ελλάδα και την Αίγυπτο επικοινώνησαν μαζί της και της αποκάλυψαν ότι έχουν υποστεί και αυτές την παρενόχληση του Ουάρντα!!!

Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στον αιγυπτιακό Τύπο. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει ζητηθεί και η άποψη ψυχολόγων για το ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή.

Υπάρχουν μάλιστα αναφορές, ότι η υπόθεση της Γκουγκούλη είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και υπάρχουν πολλές και πολύ πιο σοβαρές περιπτώσεις.

Ο Ουάρντα σε επικοινωνία που είχαν μαζί του δημοσιογράφοι από την Αίγυπτο, υποστήριξε ότι έχει κλείσει τους λογαριασμούς του στα socila media και πώς εδώ και 45 μέρες είχε πέσει θύμα χάκινγκ.