Αρχική » Η αποστολή της Εθνικής πόλο ανδρών για το Παγκόσμιο

Η αποστολή της Εθνικής πόλο ανδρών για το Παγκόσμιο

by admin

Η αποστολή της Εθνικής πόλο ανδρών, η οποία ανακοινώθηκε από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θοδωρή Βλάχο, το Σάββατο, θα αναχωρήσει την ερχόμενη Τρίτη, ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου που θα διεξαχθεί 5-17 Φλεβάρη στην Ντόχα. Η αποστολή πρώτα θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι, όπου θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με Ιταλία και Κροατία, ενώ στην πρωτεύουσα του Κατάρ θα μεταβεί στις 2/2.

Οι 15 εκλεκτοί του Βλάχου για τη διοργάνωση είναι οι: Μάνος Ζερδεβάς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κώστας Γκιουβέτσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Νίκος Παπανικολάου, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιάννης Αλαφραγκής, Κώστας Κάκαρης, Δημήτρης Νικολαΐδης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Νίκος Γκίλλας, Στάθης Καλογερόπουλος.

Η πρεμιέρα της Εθνικής στο Παγκόσμιο είναι προγραμματισμένη για τις 5 Φεβρουαρίου κόντρα στην Κίνα. Την Τετάρτη 7/2, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναμετρηθεί με τη Βραζιλία και θα ολοκληρώσει την πρώτη φάση με το ματς κόντρα στη Γαλλία στις 9/2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like