Χωρίς τον Τουράμ η Κέρκυρα στον Βόλο

Δίχως τους Τουράμ, Κούρο και Λινάρδο θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης (26/9 19:00) για την πρεμιέρα του Κυπέλλου κόντρα στην Νίκη Βόλου η Κέρκυρα.

Να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον θεσμό του Κυπέλλου θα προσπαθήσει στον αγώνα της πρεμιέρας στο Πανθεσσαλικό απέναντι στην Νίκη Βόλου η Κέρκυρα.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού το οποίο ολοκλήρωσε την Τρίτη (25/9) την προετοιμασία του για τον εν λόγω αγώνα θα αγωνιστεί σε αυτόν με τρεις απουσίες.

Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του Αιγιώτη τεχνικού έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Τουράμ, ο Κούρος που είναι τραυματίας, αλλά και ο Λινάρδος που είναι ανέτοιμος, ενώ παράλληλα εκτός αποστολής τέθηκαν οι Μότα, Μινγκάσος, Σανδραβέλης, Θεοδωράκης, Νόκα και Μίσκου.

Έτσι στην αποστολή των Φαιάκων που αναχώρησε το πρωί για την πόλη μας, συμπεριλήφθηκαν οι: Κουτζαβασίλης, Βουτσελάς, Αθανασόπουλος, Αναστασίου, Σπίνουλας, Βέρτζος, Παναγιωτίδης, Ιωάννου, Νίκιτς, Αναστασόπουλος, Κρητικός Ν., Κρητικός Σ., Βίλα, Κόντος, Βλάχος, Σιατραβάνης, Ινάσιο, Ζορμπάς, Αποστολίδης και Γεωργακόπουλος.