Χωρίς Παπαδήμα, Μακενγκό αλλά και κόσμο στην Ιτέα!

Χωρίς τον Νίκο Παπαδήμα που αντιμετωπίζει μία κάκωση στην φτέρνα του, αλλά και τον Κρις Μακενγκό που έκανε μία μικροεπέμβαση στο δόντι του θα πάει η Νίκη στην Ιτέα, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αστέρα.

Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του Γιώργου Κούτση, που μετά την προπόνηση ανακοίνωσε και την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Μανώλη Αποστολίδη, Κώστα Παπαδόπουλο, Χρήστο Καρτσαμπά, Φάμπιο Ταβάρες, Γιάννη Δωματά, Αλέξανδρο Τσεμπερίδη, Έρβιστ Μετούσι, Άγγελο Ματθαίου, Γιάννη Ντινιωτάκη, Σταύρο Βουρδάκη, Νέτι Μέτσε, Γιώργο Ιορδανίδη, Τάσο Καντούτση, Χρήστο Τζιώρα, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Λόρι Κέρι, Αλέξα Βουκομάνοβιτς, Βασίλη Ρόβα, Βασίλη Λάιο και Αλέξανδρο Αναστασίου.

Επίσης, σύμφωνα με υπουργική απόφαση (!!!) θα απουσιάσει και ο κόσμος της ομάδας από το συγκεκριμένο ματς, αφού κρίθηκε “επικίνδυνη” η παρουσία του, είτε οργανωμένη είτε ακόμα και μεμονωμένη!!!

Δείτε την ανακοίνωση των γηπεδούχων:

“Με εντολή του υπουργού κυρίου Βασιλειάδη ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ για το παιχνίδι του Σαββάτου η οργανωμένη αλλά και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Νίκης Βόλου.

Επίσης καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να είναι στο γήπεδο τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού για τον ομαλό έλεγχο αλλά και είσοδο των φιλάθλων”.