Αρχική » Χουανφράν: «Είπα στη ΑΕΚ ότι ήθελα να φύγω γιατί η μάνα μου είχε καρκίνο και είπαν όχι» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

Χουανφράν: «Είπα στη ΑΕΚ ότι ήθελα να φύγω γιατί η μάνα μου είχε καρκίνο και είπαν όχι» – Ποδόσφαιρο – Stoiximan Super League – A.E.K.

by admin

Μια μεγάλη συνέντευξη στην ισπανική ιστοσελίδα «Relevo» παραχώρησε ο 47χρονος πλέον παλαίμαχος αμυντικός, Χουανφράν.

Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, μίλησε μεταξύ άλλων και για τη θητεία του στην «Ένωση», τη διετία 2008/10, αναφέροντας μάλιστα τον λόγο για τον οποία χάλασε η σχέση του με την ομάδα και αποχώρησε από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Χουανφράν αποκάλυψε πως το 2010 η μητέρα του είχε καρκίνο, με την ΑΕΚ να του αρνείται το αίτημα να φύγει για την Ισπανία με σκοπό να βρεθεί στο πλευρό της.

«Κοίτα, δεν ξέρω αν ποτέ το έχω πει, ίσως όχι στον Τύπο, αλλά σίγουρα σε πιο ιδιωτικό επίπεδο. Πηγαίνω στην Ελλάδα και είμαι εκεί για έναν χρόνο και κάτι, αλλά έπειτα από έναν χρόνο και δύο μήνες η αδερφή μου μού τηλεφωνεί και μου λέει ότι δεν μου είχαν πει κάτι, γιατί ήμουν μακριά, όμως η μητέρα μου είχε καρκίνο.

Μένω έκπληκτος. ‘”Μπέα, πώς”; “Ναι, Χουανφράν, ναι. Τον εντόπισαν πριν από λίγο. Δεν θέλαμε να σου πούμε κάτι, επειδή είσαι μακριά κι επειδή σε αγαπάμε”. Της λέω ‘Μπέα, πες μου κι άλλα, πες μου γιατί… Και μου είπε ότι υποβαλλόταν ήδη σε θεραπεία, ότι ήταν αδύναμη, ότι η χημειοθεραπεία ήδη την πείραζε, ότι τα δόντια της θα έπεφταν, ότι τα μαλλιά της θα έπεφταν, ότι η διάθεσή της είχε αλλάξει. Και πραγματικά δεν με ένοιαζε κάτι άλλο. Την επόμενη μέρα μίλησα με την ΑΕΚ και είπα τα πάντα. Τους είπα να με αφήσουν να έρθω, ήθελα να έρθω. Και η ΑΕΚ μου είπε όχι. Μου το ξαναείπαν και όρμησα στα γραφεία και είπα “Μου λέτε όχι, όταν σας λέω τι πρόβλημα έχω; Μου λέτε πραγματικά όχι;'”

Ο εκπρόσωπός μου πηγαίνει στην Ελλάδα και λύνει τα πάντα σε μια μέρα. Και τότε ο Αρτούρο μου είπε ότι από τη στιγμή που ήρθα εδώ, γιατί δεν υπογράφω στη Λεβάντε; Και άνοιξαν απίστευτες ευκαιρίες για μένα. Το βασικό ήταν ότι ήμουν εδώ εξαιτίας της μητέρας μου και της διάγνωσής της με καρκίνο. Μπορώ να σας πω ότι η μητέρα μου, επειδή ήταν με την εγγονή της κάθε μέρα, όταν αυτή ήταν δύο ετών, πήρε ζωή. Τα αδέρφια μου μού είπαν ότι η Κάρμεν τής έδωσε ζωή. Άρχισε να γελάει, άρχισε να θέλει να βγει έξω, να κάνει πράγματα που έκανε και παλιά. Ευτυχώς είναι εντάξει, έπειτα από πολλές επεμβάσεις, αλλά είναι καλά», ανέφερε για το θέμα αυτό.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like