Αρχική » Χάποελ Μπερ Σεβά για Πάολο

Χάποελ Μπερ Σεβά για Πάολο

by admin

Οι Ισραηλινοί προσφέρουν 500.000 ευρώ στον Βόλο που είπε όχι

Έχουμε τονίσει πως το καλοκαίρι θα είναι “καυτό” από κάθε άποψη…

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων έχουν κορυφωθεί και στον Βόλο, πέρα από την ενίσχυση της ομάδας, υπάρχουν και παίκτες που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον άλλων club, ακόμα κι εκτός Ελλάδας.

Έτσι, μετά τον Φερράρι που έφυγε για την Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ, σειρά στα μεταγραφικό “παζάρι” πήρε ο Πάολο Φερνάντες!

Η Χάποελ Μπερ Σεβά θέλει τον Πάολο και προσφέρει 500.000 ευρώ στον Βόλο για να τον αποκτήσει, συν ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Προσφορά που σε πρώτο επίπεδο δεν έγινε δεκτή, ωστόσο οι δύο πλευρές διατηρούν ανοιχτό δίαυλο διαπραγματεύσεων συνεχίζοντας τις συζητήσεις, με τους επιτελείς των προ τετραετίας πρωταθλητών Ισραήλ να επιμένουν για την αγορά του Ίβηρα και εμφανίζονται διατεθειμένοι να βελτιώσουν περισσότερο την προσφορά τους, για να τον αποκτήσουν.

Ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σεβά, Ελιανίβ Μπαρντά έχει επικοινωνήσει με τον Φερνάντες, με τον 24χρονο χαφ να είναι θετικός στο να μετακομίσει στο Ισραήλ, κάτι που αν υλοποιηθεί θα συνεχίσει το γαϊτανάκι των αγορών της ομάδας από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται πως τα προηγούμενα χρόνια τον δρόμο για το Μπερ Σεβά από το ελληνικό πρωτάθλημα έχουν πάρει ο πρώην αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Ελντερ Λόπες το περασμένο καλοκαίρι, ο Νταβίντ Σιμάο (δανεικός από την ΑΕΚ) το καλοκαίρι του ’19, ο Γιάννης Ανέστης το καλοκαίρι του ’18, ο Τσέχος επιθετικός Τόμας Πέκχαρτ το καλοκαίρι του ’17 και ο Πορτογάλος στόπερ, πρώην του ΠΑΟΚ, Μιγκέλ

You may also like