Χάθηκε και η τελευταία ελπίδα

Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν τα κατάφερε απέναντι στο Βόλο ΝΠΣ και απώλεσε κάθε ελπίδα να πλησιάσει την κορυφή . Στο παιχνίδι οι δυο ομάδες δεν φάνηκε να έχουν μεγάλες διαφορές όμως οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις καλές τους στιγμές μετατρέποντας τις σε γκολ περνώντας και από το πανθεσσαλικό με 0-2 .

Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αντιδράσει και είναι πλέον εκτός στόχων καθώς το χαμένο έδαφος δεν μπορεί να καλυφτεί αν αναλογιστεί κανείς το πόσο μικρό είναι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα . Η αγωνία όλων από δω και μπρός έχει να κάνει με το μέλλον του ιστορικού συλλόγου την επόμενη μέρα . Ενώ στην αντίπερα όχθη ο Βόλος ΝΠΣ κατακτά άλλους τρεις πόντους και φιγουράρει μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα  με μεγάλη διαφορά από τους διώκτες του .

Στα άλλα παιχνίδια των ομάδων της μαγνησίας ο ΓΣ Αλμυρού συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο πρωτάθλημα καθώς πέρασε με 0-1 και από την Θήβα  και είναι πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Ο Ρήγας έμεινε στο 0-0 στο Βελεστίνο με αντίπαλο τον Αστέρα Ιτέας σε ένα παιχνίδι που είχε όμως σημαντικές απουσίες  .