Φωτιά στην κορυφή…

Μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι που δεν θύμιζε σε τίποτα παιχνίδι Γ εθνικής, η Νίκη ανάγκασε σε ήττα τον Βόλο ΝΠΣ. Ο παλμός του κόσμου στο πανθεσσαλικό αλλά και το παιχνίδι συνολικά που διεξήχθη στο Βόλο θύμιζε αγώνα ανώτερη κατηγορίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι η Νίκη φάνηκε ποιο έτοιμη και τυχερή όταν χρειάστηκε από τον αντίπαλο της και νίκησε μια ομάδα που μέχρι σήμερα δεν έχανε ούτε σε φιλικά παιχνίδια . Το 1-0 του πανθεσσαλικού φέρνει την Νίκη 2 βαθμούς (υπολογίζοντας και τους 3 του Μαρτίνου) πίσω από τον πρωτοπόρο Βόλο ΝΠΣ και δίνει νέο ενδιαφέρων στον 4ο όμιλο Γ εθνικής κατηγορίας.

Στον Ολυμπιακό Βόλου τα πράγματα δεν κυλούν με τον καλύτερο τρόπο καθώς η επιθετική δυστοκία συνεχίζετε και ο μεγαλύτεροςκίνδυνος είναι πως άρχισε να συνηθίζει στις γκέλες .Ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοράρει σε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι (Βελούχι , Ιτέα και Φάρσαλα).

Στον Αλμυρό  ΓΣΑ και Ρήγας μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μετά  το στείρο 0-0 στο Αθανάσιος Ραγάζος . Συνεχίζουν και οι δυο με ψηλά το κεφάλι καθώς η παραμονή τους στην κατηγορία δείχνει εφικτός στόχος από την μέχρις στιγμής συγκομιδή τους σε βαθμούς αλλά και εν γενεί από την παρουσία τους.