Φέρνω επενδυτές… γίνομαι προπονητής είπε ο Μπούις!

Σε σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής, αλλά και γενικός αρχηγός της Νίκης Βόλου Γιώργος Διάκος.

Ο πρώην άσος της Νίκης, όπως ο ίδιος είπε, ήταν αυτός που έφερε τον Φάντζιο Μπούις στην ομάδα, αφού υπήρξαν συμπαίκτες στην “κυανόλευκη” ομάδα και κρατούσαν φιλικές σχέσεις.

Με τον ερχομό του στην Νίκη Βόλου, ο Φάντζιο Μπούις υποσχέθηκε να φέρει στην Νίκη Βόλου Βέλγους επενδυτές, καθώς και κάποιους Κολομβιανούς, με τους οποίους διατηρούσε φιλικές σχέσεις και ήθελαν να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο και θα τους έπειθε να ασχοληθούν και με την Νίκη!

Για να ερχόταν όμως οι “φίλοι επενδυτές” του Βέλγου προπονητή, υπήρχε μία βασική προϋπόθεση: Έπρεπε να αναλάβει προπονητής ο ίδιος!

Πράγμα που έγινε βέβαια…

Ο Μπούις όμως μπορεί να έγινε προπονητής (και να είναι το πρώτο φαβορί να συνεχίσει) στην Νίκη, οι “επενδυτές” όμως δεν φάνηκαν στην πόλη μας…

Και φυσικά υπήρξε και η άκομψη απομάκρυνση Διάκου – μέσω fecebook – για να πάρει την θέση του ο Παντελί Πρόγκνι.

Και όπως ο ίδιος ο Γιώργος Διάκος είπε, προκάλεσε τον Μπούις να δώσει εξηγήσεις στον κόσμο της Νίκης, για το… παραμυθάκι με τους Βέλγους και Κολομβιανούς “επενδυτές”.

Και σαν “νέος Τσάκας” ο Μπούις, πέτυχε τον σκοπό του, να γίνει πρώτος προπονητής στην Νίκη δηλαδή, αδειάζοντας ακόμα και τον άμεσο συνεργάτη του, τον Στέφανο Ξηροφώτο!