Φάντζιο Μπούις: “Μολών λαβέ…”

Για την δική του Νίκη μίλησε το τεχνικό τιμ της ομάδας, ο προπονητής Φάντζιο Μπούις, ο άμεσος συνεργάτης του Ανδρέας Γεωργίου, αλλά και ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Μύθημης.

Και οι τρεις τους, αναφέρθηκαν στις ιδανικές συνθήκες που πραγματοποιείται η προετοιμασία, αλλά και το πως θέλουν να δουν την Νίκη μέσα στο γήπεδο.

“Οι εγκαταστάσεις και οι συνθήκες εδώ στα Χάνια, είναι οι ιδανικές, υπάρχει μεγάλη όρεξη από τους ποδοσφαιριστές, ακόμα κι εγώ θέλω να τρέξω!

Όμως οι παίκτες μας είναι όλη την μέρα μαζί και θέλουμε να γίνουμε μία οικογένεια…” είπε ο Βέλγος τεχνικός.

“Είναι διαφορετικό να δουλεύεις με 35 βαθμούς κι άλλο με 25…

Εδώ υπάρχει περισσότερο οξυγόνο και τα παιδιά μπορούν να βγάλουν πιο εύκολα το πρόγραμμα… Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την όρεξη που έχουν τα παιδιά.

Από σήμερα (Τρίτη) ακολουθούμε διπλή προπόνηση, με τα πρωινά να δουλεύουμε περισσότερο σε θέματα φυσικής κατάστασης” είπε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Πως θέλει όμως την Νίκη, την δική του Νίκη ο Φάντζιο Μπούις;

Πιο επιθετική, θέλω να επιβάλουμε εμείς τον ρυθμό μας.

Να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με πέρσι.

Το στυλ που θέλω να έχει η ομάδα, πρέπει να είναι ρεαλιστικό.

Πρέπει να  πάρουμε ότι καλύτερο από τον κάθε παίκτη μας ξεχωριστά.

Θέλω να έχουμε οργανωμένες επιθέσεις, να έχουμε κατοχή αλλά και ουσία στο παιχνίδι μας.

Πρέπει να δείξουμε υπομονή στο παιχνίδι μας και κινήσεις για να ανοίγουμε τις άμυνες.

Θέλω να έχουμε περισσότερη ουσία στο παιχνίδι μας, όπως και αποφασιστικότητα, θέλω να δούμε γενικά μία δουλεμένη ομάδα!

Βέβαια κάθε ματς είναι διαφορετικό, έχει την δική του ιδιαιτερότητα, αλλά θέλουμε και μπορούμε να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής, έχουμε ποιοτικό ρόστερ.

Οι παίκτες που ήρθαν ξέρουν τι θέλουν… Είναι συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, ξέρουν γιατί ήρθαν και τι θέλουν, το δείχνουν αυτό στην προπόνηση” είπε ο Φάντζιο Μπούις που  δήλωσε σίγουρος για την ομάδα του, όσον αφορά τον ανταγωνισμό κυρίως με την άλλη ομάδα της πόλης, στην υπόθεση της ανόδου: “Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, αν ήμαστε καλοί εμείς, ας έρθουν να μας κερδίσουν!

Από εμάς εξαρτάτε…” δήλωσε με σιγουριά ο Φάντζιο Μπούις.

Τέλος στην συζήτηση μπήκε και ο προπονητής των τερματοφυλάκων της Νίκης, ο Βαγγέλης Μύθημης που δήλωσε: “Πλέον ξεφύγαμε από το ταλέντο, πάμε στην εμπειρία και στο ταλέντο με την απόκτηση του Αποστολίδη.

Έχουμε και τον Παπαδόπουλο, που είναι πολύ καλός και αν χρειαστεί θα βοηθήσει.

Έχουμε και τον πιτσιρίκο τον Τασιά, που πρέπει να λειτουργήσει σαν σφουγγάρι, να πάρει ότι καλύτερο από τον Μάνο και να εξελιχθεί”.

Όσο τώρα για την υπόθεση με τους Τζήμα και Θεολόγη που ξαφνικά αποτέλεσαν παρελθόν από την ομάδα, Φάντζιο Μπούις και Ανδρέας Γεωργίου ήταν ξεκάθαροι: “Και οι δυο έφυγαν με αφορμή το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσαν!

Αν δεν γινόταν τίποτα, δεν θα κάναμε και την μεταγραφή του Μάνου…

Μόλις ήρθε ο Μάνος, ο Θεολόγης δεν ήθελε να παλέψει για την θέση του και εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει.

Θεωρήσαμε πως από την στιγμή που έφυγε ο ένας, ο Θεολόγης δηλαδή, θα έπρεπε να φύγει και ο άλλος, γι΄ αυτό έφυγε και ο Τζήμας.

Το επεισόδιο ήταν σοβαρό, ταρακούνησε την ομάδα, η οποία όμως έδειξε τα αντανακλαστικά της και πλέον προχωράμε όλοι μαζί, αποφασισμένοι να πετύχουμε τον στόχο μας”